Företaget

Tramo ETV AB har sitt huvudkontor och tillverkning i Eslöv i mellersta Skåne.

Global försäljning med lokal utgångspunkt.

Tramo-ETV AB är ett företag specialiserat på anpassade transformatorer, induktorer och likriktare. Tramo-ETV AB är känt för att vara ett av ett fåtal företag som klarar av att hantera små och stora serier av unikt designade lösningar med korta leveranstider.

 

Vi är globala men vårt huvudfokus är den norra delen av Europa. Vi servar några av de största branscherna i norra Europa med vår kunskap, erfarenhet och kundservice.

Tillverkningen sker i Tramo ETVs transformatorfabrik i Eslöv, Sverige. 

Med vår anläggning i södra Sverige erbjuder vi effektiva leveranser till våra kunder i norra Europa.

Hela vår fabrik förses enbart av förnybar energi och den senaste värmetekniken, vilket gör vårt koldioxidavtryck väldigt litet. Vi försöker alltid att välja lokala leverantörer för att undvika onödiga transporter.

Vi är välkända för vår flexibilitet och intelligenta koncept som stöder våra kunder att göra konkurrenskraftiga produkter i olika applikationer, som t.ex. 
  • Värmepumpar (HVAC)
  • Ventilatorer (Hälso- och sjukvård)
  • Maskiner för mat och dryck
  • Röntgen (industri såväl som sjukvård)
  • Gas- och ångturbiner (kraftproduktion)
  • Frekvensomriktare

Vi kommer naturligtvis att fortsätta att uppdatera dig om våra kontinuerliga förbättringar av anpassade transformatorer och induktorer för en given applikation.Din leverantör av transformatorer, reaktorer och DC-aggregat.

 Trafoakuten   -   Produkter
FAQ   -   Kontakt