Milieuontwikkeling en verantwoordelijkheid voor het milieu zijn een belangrijk onderdeel van TRAMO's productie- en ontwikkelingswerk. Onze werkzaamheden op milieugebied zijn gebaseerd op ons gevestigde milieubeleid, waarbij Zweedse wetgeving en vergunningsvoorwaarden minimale vereisten zijn..

ISO Certifikat

ISO 9001 Intertek gecertificeerde

We zijn sinds 1997 ISO-gecertificeerd en hebben onze certificering in 2018 geüpgraded naar ISO 9001: 2015. In overeenstemming met onze certificering stellen we hoge eisen aan onszelf waar onze verantwoordelijkheid voor het milieu een belangrijk onderdeel is van ons werk..

Milieubeleid Aansprakelijkheid

We volgen interne en externe milieueisen op en implementeren deze in ons milieubeleid. Wij geloven dat al onze klanten erop moeten kunnen vertrouwen dat alle producten worden vervaardigd in overeenstemming met wet- en regelgeving en onze eigen hoge milieudoelstellingen.

Miljöpolicy

Konfliktmineraler

Verantwoordelijkheid voor de derde wereld Conflictmineralen

We volgen onze aankopen van productiematerialen voor onze producten altijd op. Een belangrijk onderdeel van deze follow-up is ervoor te zorgen dat geen enkel materiaal, rechtstreeks of via derden, zogenaamde conflictmineralen bevat. Daarom hebben we een certificaat van overeenstemming met betrekking tot deze mineralen opgesteld.

Verklaring Helderheid

We willen transparant zijn over welke materialen worden gebruikt in onze productie en hoe deze het milieu om ons heen beïnvloeden. U kunt lezen welke materialen zijn opgenomen en hoe ze het milieu kunnen beïnvloeden in onze milieuproductverklaring voor zowel transformatoren als DC-eenheden.

Varudeklaration

 Trafoakuten   -   Produkter
FAQ   -   Kontakt