Veelgestelde vragen

Onze normale kantooruren zijn van maandag tot vrijdag tussen 0700 en 1700.

Als u snelle hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen via e-mail aan Trafoakuten. We antwoorden daar meestal buiten kantooruren.

U kunt de grootte van een transformator berekenen op basis van de behoeften van het elektrische product. U kunt het zelf berekenen met behulp van een wiskundige formule, maar het is gemakkelijker als u contact met ons opneemt en wij kunnen u een volledig voorstel geven over de grootte en het vermogen van de transformator.

Het hangt een beetje af van wat voor soort product je wilt. We hebben een grote voorraad kant-en-klare producten die we bijna allemaal tegelijk kunnen verzenden. Speciale oplossingen waarbij we thuis materialen moeten bestellen voor productie zullen natuurlijk iets langer duren, maar we proberen altijd ervoor te zorgen dat u uw levering zo snel mogelijk ontvangt.

We zijn sinds 1997 ISO-gecertificeerd en hebben onze certificering in 2018 geüpgraded naar ISO 9001: 2015. Met het systeem kan iedereen in de organisatie zich betrokken voelen bij het kwaliteitswerk. Dit garandeert dat alle producten die onze productie verlaten de hoogste kwaliteit hebben wat betreft functie en producteigenschappen.

We volgen interne en externe milieueisen op en implementeren deze in ons milieubeleid. Wij geloven dat al onze klanten erop moeten kunnen vertrouwen dat alle producten worden vervaardigd in overeenstemming met wet- en regelgeving en onze eigen hoge milieudoelstellingen. Om ervoor te zorgen dat u als klant producten ontvangt met de laagst mogelijke impact op het milieu, zijn we transparant over onze werkzaamheden op milieugebied. U kunt hier meer over lezen onder het menu-item "Over ons".

Technische informatie

 Trafoakuten   -   Produkter
FAQ   -   Kontakt